Rekruttering af nye medarbejdere er en af lederens vigtigste opgaver. Når der skal ansættes en ny leder eller medarbejder, er det et strategisk valg og en vigtig forretningsmæssig disposition i virksomhedens udvikling. For os handler det ikke alene om tiltrækning, lige så vigtig er udvælgelse og fastholdelse af de rigtige kandidater til virksomheder.

EURA A/S har mange års erfaring i rekruttering og kender arbejdsmarkedet. Vi er fortrolige med de mange beslutninger, informationer og faldgruber, som præger enhver rekrutterings-opgave. Derfor er vi kendt som samarbejdspartner med en stærk professionel og praktisk tilgang til rekrutteringsprocessen, og vi hviler ikke før, vi har fundet den rette kandidat.

Vores styrke er, at vi tager udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov og finder kandidater, der matcher disse krav.

En forudsætning for at kunne identificere den rette medarbejder er, at de forretningsmæssige mål for stillingen samt de nødvendige faglige- og personlige kompetencer er fastlagt. Via annoncering og search tiltrækker vi de rigtige kandidater. Mange års erfaring i personalemanagement og personlige interviews garanterer, at vi præcist kortlægger kandidaternes profil, og at vi kører hele processen på en diskret og behagelig måde.

Slutresultatet skal være, at både virksomheden og den nye medarbejder føler at have truffet den rigtige beslutning.

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik